CorelDRAW® Graphics Suite 12
Start de interactieve tour.
Meer informatie over CorelDRAW® Graphics Suite 12 (Engels)
Recensiehandleiding

U kunt CorelDRAW Graphics Suite 12 aanschaffen bij elke deelnemende Corel reseller:

Aanbieding beschikbaar voor nog 1 maand!. Deze promotie loopt nu tot 30 september 2005.

Van 1 juni tot 30 september 2005 krijgt u een GRATIS Wacom Graphire3 Tablet (twv €85) en Volume 1 van de CorelDRAW® Design Collection's templates (twv €100) cadeau bij aanschaf van CorelDRAW Graphics Suite 12*.

CorelDRAW Graphics Suite 12
Doe het in één keer goed met CorelDRAW® Graphics Suite 12. Dankzij de nieuwe, slimme tekengereedschappen maakt u sneller en gemakkelijker nauwkeurige vormen en voorwerpen in deze krachtige grafische suite voor Windows®. Ontdek nieuwe en geavanceerde functies die de productiviteit verhogen, zoals directe, zichtbare terugkoppeling. Houd uw werkstroom efficiënt dankzij de industriestandaard bestandscompabiliteit, inclusief SVG, AutoCAD®, HPGL, Adobe® Photoshop®, Adobe® Illustrator®, PDF en de nieuwe export naar Microsoft® Office. Met geïntegreerde toepassingen voor grafisch vectorontwerp, paginaopmaak, digitale beeldbewerking en bewegende beelden in één doos, biedt CorelDRAW Graphics Suite 12 ongeëvenaard veel waar voor uw geld.

Wacom Graphire3 Pen Tablet
De Wacom Graphire3 (www.wacom-europe.com) is de perfecte pen tablet voor ontwerpers, artiesten en fotografen om creativiteit te vergroten en voor diegenen die op zoek zijn naar een extra tablet voor 'mobiele oplossingen'. Creativiteit komt binnen handbereik als u een tablet en pen gebruikt met CorelDRAW 12 slimme tekengereedschappen. Concepten werkt u eenvoudig uit tot mooie ontwerpen wanneer u de drukgevoeligheid technologie gebruikt met artistieke gereedschappen van Corel PHOTO-PAINT.

NIEUWE! CorelDRAW Design Collections
Bij aanschaf van CorelDRAW Graphics Suite 12, krijgt u geheel gratis de nieuwe CorelDRAW Design Collection templates (Volume 1)**. Maak professionele ontwerpen en materialen voor thuis - en zakelijk gebruik in slechts enkele minuten.

Met deze professioneel ontworpen kant-en-klare sjablonen kunt u:
  • Een cretief thema op briefpapier, envelop pen, visitekaartjes, labels, folders en brochures doorvoeren
  • Naar wens een combinatie van 10 zeer creatieve lay-out-en ontwerpstijlen kiezen
  • Snel professionele resultaten behalen
Koop nu! Klik op de logo's hiernaast voor prijs informatie. U kunt ook on line kopen in de Corel Store.

Hoe maakt u gebruik van deze aanbieding:
  • Koop CorelDRAW Graphics Suite 12 (standaard volledige editie) van de deelnemende resellers. U kunt deze vinden op www.corel.com/evolutie . U krijgt de Wacom Graphire 3 Pentablet meegeleverd.
  • Om uw GRATIS CorelDRAW Design Collections te installeren klikt u: www.corel.co.uk/coreldrawdesigncollection
  • U wordt verzocht om het Product Serienummer. Dit kunt u vinden in de doos van CorelDRAW Graphics Suite 12. Gebruik dit serienummer voor de download van Volume 1 van de Design Collection twv €100.
Terms and Conditions
1. Aanbieding geldig van 1 juni tot 30 september 2005.
2. *Deze aanbieding is geldig voor de aankoop van de volledige versie van CorelDRAW Graphics Suite 12 in doos editie, meertalige versie (Nederlands.Frans/Italiaans).
3. **Deze aanbieding is niet geldig voor aankopen van de Academic versie, download of probeerversies en Not-For-Resale versies. Klanten die licenties aanschaffen hebben recht op de gratis download van de CorelDRAW Design Collection zoals hierboven beschreven maar niet op de Wacom Graphire3 Pen Tablet.
4. ***Deze besparing is op basis van de advies verkoopprijs van de Wacom Graphire3 Pen Tablet (excl btw).
5. De CorelDRAW Design Collection templates zijn alleen beschikbaar in International English
6. Voorwaarden: Bezoek www.corel.com/evolutie