Corel Corporation
:: Gratis harde schijf van 160 GB ::

Beperkt geldige aanbieding: ontvang een GRATIS zakformaat LaCie 160 GB Little Disk ter waarde van
€ 89,- bij aankoop van CorelDRAW® Graphics Suite X4.*

U voelt de legendarische grafische kracht overal en als u regelmatig met grote afbeeldings- of multimediabestanden werkt of als u vaak voor uw werk onderweg bent, is dit de perfecte aanbieding voor u.

Als u CorelDRAW Graphics Suite X4 (volledige versie, in doos of als download) koopt tussen 1 september en 31 december 2008, komt u in aanmerking voor een GRATIS LaCie 160 GB Little Disk.

De Little Disk biedt compacte en mooi ontworpen draagbare opslag voor afbeeldings- en multimediabestanden. De schijf heeft een high speed USB 2.0-verbinding via een uitneembare, geïntegreerde USB-kabel en u hoeft deze niet op het lichtnet aan te sluiten. Met afmetingen van slechts 8,1 x 12,9 x 1,8 cm, en met een gewicht van slechts 195 g, is dit een schijf die u overal mee naar toe kunt nemen, zodat u overal een back-up kunt maken van die belangrijke ontwerpbestanden.

Doe het volgende om uw gratis verwijderbare vaste schijf op te eisen

Voor aankopen via de Corel Store
 • Klik op de knop KOPEN om een volledige versie van CorelDRAW Graphics Suite X4 te kopen via de Corel Store
 • Wij verzenden de gratis verwijderbare vaste schijf automatisch tussen 3 en 5 dagen na aankoop (de verzendvoorwaarden worden weergegeven als u op de knop KOPEN klikt).
 • U HOEFT GEEN AANVRAAGFORMULIER IN TE VULLEN.

Voor aankopen via een wederverkoper
 • Koop een volledige versie van CorelDRAW Graphics Suite X4 van uw gebruikelijke leverancier tussen 1 september en 31 december 2008.
 • VUL HET AANVRAAGFORMULIER in en dien dit online in of stuur het per post/fax aan ons met het bewijs van aankoop, vóór 15 januari 2009.
 • Wij sturen u de gratis vaste schijf van LaCie binnen 30 dagen.


Er zijn vele goede redenen om CorelDRAW Graphics Suite X4 te kopen. Dit zijn slechts enkele redenen:

 • Krachtige, veelzijdige en betaalbare grafische suite, die alle vereiste tools bevat voor grafische illustratie, indeling en digitale beeldbewerking.

 • Bevat Corel® PowerTRACE™ X4, de krachtige software voor het omzetten van bitmaps in vectorafbeeldingen via overtrekken, waarmee u bitmaps omzet in bewerkbare en schaalbare vectorafbeeldingen.

 • Krachtige, maar makkelijk te gebruiken beeldbewerkingsmogelijkheden in Corel® PHOTO-PAINT® X4 voor het retoucheren en verbeteren van foto’s Bevat ondersteuning voor de RAW-indeling van meer dan 300 cameratypen.

 • Bevat meer dan 80 professioneel ontworpen sjablonen die u gemakkelijk kunt aanpassen en opnieuw gebruiken voor verschillende projecten U krijgt eveneens: 10.000 kwalitatief hoogwaardige clipart en digitale afbeeldingen, 1000 lettertypen en 1000 professionele digitale foto’s in hoge resolutie.

 • Toonaangevende bestandscompatibiliteit, met meer dan 100 import- en exportfilters, waaronder voor Adobe® Illustrator®, Adobe® PhotoShop®, Corel® Paint Shop Pro® Photo, Microsoft® Office en PDF.

Meer info >>

Download een gratis proefversie >>


Volledige versie
€ 712,81 inc.btw

Bestelt u liever telefonisch?

Bel ons op gratis telefoonnummer:
0800 020 3700

Voor klanten in Nederland ook beschikbaar bij:

*Hierop zijn de onderstaande voorwaarden van toepassing

Voorwaarden

 1. Deze aanbieding geldt voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland en Portugal, met uitzondering van groothandelaars, winkeliers en andere bedrijven die Corel-software of -services verkopen of aanbieden, werknemers van Corel UK Limited of zijn dochterondernemingen ("Corel") en hun gezinnen, agenten van Corel of andere personen die betrokken zijn bij het beheer van deze aanbieding.


 2. Klanten komen in aanmerking voor een gratis harde schijf van 160 GB bij aankoop van CorelDRAW® Graphics Suite X4 (alleen de volledige versie, in doos of als downloadversie), zolang de voorraad strekt. Aankoop moet geschieden tussen 1 september en 31 december 2008.


 3. Deze aanbieding is uitsluitend geldig voor volledige versies van CorelDRAW® Graphics Suite X4 met de productcodes CDGSX4DEPC, CDGSX4IEPC, CDGSX4ESBRPCEU en CDGSX4NIFPC. Deze aanbieding is niet van toepassing op de aankoop van de volgende producten: CorelDRAW® Graphics X4 Suite versies voor het onderwijs, upgradeversies, licenties, proefversies, OEM-versies, niet voor verkoop bestemde versies, en niet-Europese versies.


 4. Klanten moeten CorelDRAW® Graphics Suite X4 rechtstreeks bij de Corel Store of bij een erkend leverancier kopen.


 5. Als CorelDRAW® Graphics Suite X4 rechtstreeks wordt aangekocht via de Corel Store, wordt de harde schijf binnen vijf (5) dagen na aankoopdatum van CorelDRAW® Graphics Suite X4 (volledige versie, in doos of als download) naar de geregistreerde klant verzonden.


 6. Bij aankopen van Corel DRAW Graphics Suite X4 (volledige versie) via een erkend leverancier, moeten klanten een aanvraagformulier naar Corel sturen. Er wordt slechts één (1) aanvraagformulier per persoon geaccepteerd en elke persoon komt slechts in aanmerking voor één (1) harde schijf. Het aanvraagformulier kunt u vinden op www.corel.nl/littledisk. Aanvragen moeten door Corel zijn ontvangen voor middernacht (GMT) op 15 januari 2009.


 7. Indien CorelDRAW® Graphics Suite X4 werd gekocht via een erkend leverancier wordt de bonus mobiele harde schijf pas verstuurd nadat de klant het ingevulde aanvraagformulier en de productcode van de CorelDRAW Graphics Suite X4 en een kopie van het aankoopbewijs van CorelDRAW® Graphics Suite X4 naar het in sectie 16 van deze voorwaarden genoemde adres, faxnummer of e-mailadres heeft verzonden.


 8. Indien CorelDRAW® Graphics Suite X4 werd gekocht via een erkend leverancier, ontvangt de klant een bevestiging van de ontvangst van het aanvraagformulier van Corel via e-mail binnen 10 dagen na ontvangst door Corel van genoemd formulier. De gratis mobiele schijf wordt vervolgens binnen 30 dagen verzonden.


 9. De bonus externe schijf wordt niet verstrekt aan
  (i) klanten die de CorelDRAW® Graphics Suite X4 (volledige versie, ofwel in doos of als download) niet binnen de looptijd van de aanbieding zoals uiteengezet in sectie 2 van deze voorwaarden hebben gekocht; en
  (ii) klanten die CorelDRAW® Graphics Suite X4 via een erkend leverancier gekocht maar
  a. het aanvraagformulier niet hebben ingevuld zoals uiteengezet in sectie 6 van deze voorwaarden;
  b. hebben verzuimd om een kopie van het aankoopbewijs in te dienen zoals uiteengezet in sectie 7 van deze voorwaarden;
  c. geen CorelDRAW® Graphics Suite X4 productcode hebben ingediend, zoals uiteengezet in sectie 7 van deze voorwaarden; en
  d. hebben verzuimd om het aanvraagformulier vóór middernacht (GMT) 15 januari 2009 in te sturen zoals uiteengezet in sectie 7 en 16 van deze voorwaarden.


 10. De bonus mobiele schijf wordt pas verzonden nadat de klant heeft voldaan aan deze voorwaarden. Door deelname aan het aanvraagproces bevestigen klanten dat zij deze voorwaarden en andere Corel voorwaarden die van tijd tot tijd van kracht zouden kunnen zijn aanvaarden


 11. DE BONUS MOBIELE SCHIJF WORDT DOOR COREL ZONDER ENIGE WIJZIGING GELEVERD EN COREL GEEFT GEEN GARANTIES, HETZIJ UITDRUKKELIJK OF IMPLICIET, WAARONDER, MAAR NIET BEPERKT TOT, GARANTIES OVER DE VERKOOPBAARHEID, VOLDOENDE KWALITEIT OF GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL, OF TEGEN SCHENDING VAN OCTROOIEN OF ANDERE AANSPRAAK OP INTELLECTUELE EIGENDOMMEN IN ZOVERRE DE WET DIT TOELAAT


 12. De bonus externe schijf wordt geleverd onder voorwaarden (indien aanwezig) van de fabrikant ten tijde van verzending.


 13. Aanvragen worden het bezit van Corel en blijven in het bezit van Corel na ontvangst en worden op risico van Corel bewaard na ontvangst van dergelijke aanvragen. Bewijzen van aankoop worden niet teruggezonden.


 14. Corel aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor aanvragen die verloren gaan, te laat aankomen, beschadigd raken of verkeerd zijn geadresseerd, tenzij Corel of een van zijn agenten nalatig is geweest, een fout heeft gemaakt of anderszins via opzettelijk handelen of verzuim verantwoordelijk kan worden gehouden. Corel is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor fouten of beschadigingen van technische aard, in de hardware, software, servers, websites of anderszins.


 15. Corel behoudt zich het recht voor om deze aanbieding te wijzigen, rectificeren of te sluiten zonder voorafgaande kennisgeving.


 16. Het adres voor het inzenden van aanvraagformulieren in verband met deze aanbieding is Corel DRAW Promotion 107688, PO Box TP34, Tipperary, Ierland. Het faxnummer is: 00 353 62 314 95.

Het bovenstaande adres is alleen voor het inzenden van aanvragen in verband met deze aanbieding; alle overige correspondentie wordt geweigerd.

© 2008 Corel Corporation. Alle rechten voorbehouden. Corel, CorelDRAW en het Corel-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Corel Corporation en/of zijn dochterondernemingen.

Copyright © 2015 Corel Corporation. Alle rechten voorbehouden.