1

Als u dit e-mailbericht niet goed kunt weergeven, kunt u het online bekijken.

www.corel.co.uk
Autumn 2010
HERFST 2010   

Geachte klant,

Welkom bij de Herfst 2010-editie van de Corel-nieuwsbrief. We hebben weer allerlei nieuwtjes voor u, zoals de introductie van Corel® PaintShop Photo® Pro X3 Ultimate mogelijkheden om te profiteren van een korting van 50% op Corel® Painter™ 11 en: nu verkrijgbaar bij Corel, de Wacom® Intuos®4. Tevens zijn er fantastische nieuwe studielessen en aanbiedingen
exclusief voor u!

Het Corel-team 
  PRODUCTNIEUWS EN SPECIALE AANBIEDINGEN
Corel® PaintShop Photo® Pro X3 Ultimate
 

Ga een stap verder met fotografie dankzij het NIEUWE Corel® PaintShop Photo® Pro X3 Ultimate

 • Corel® PaintShop Photo® Pro X3: met het nieuwe Lab voor RAW-gegevens, geavanceerde bewerkingsgereedschappen, projectcreatie met mogelijkheden voor het toevoegen van HD-foto's én -video en uitgebreide opties voor het delen van foto's.
 • Bonus! Incomedia™ WebSite X5® Special Edition: websites maken in slechts 5 stappen.
 • Bonus! Corel® KPT® Collection ter waarde van € 99,- Creatieve insteekfilters voor dramatische foto-effecten.
 • Bonus! Corel® Painter™ Essentials 4 ter waarde van
  € 49,- :
  de makkelijke manier om te schetsen, schilderen en om uw foto's om te zetten in digitale schilderijen.

KOOP Nu voor slechts € 89,- »

Nieuwe gratis en 30 dagen geldige, volledige proefversie beschikbaar

Wilt u de nieuwste versie van Corel PaintShop Photo Pro X3 eens uitproberen en zelf alle krachtige verbeteringen in prestaties ervaren? Er is nu een nieuwe proefversie beschikbaar, die u kunt downloaden en uitproberen, zelfs wanneer u de oorspronkelijke versie van X3 al hebt geprobeerd.

Download de gratis proefversie »Corel® PaintShop Photo® Pro X3 Ultimate

Volledige versie
€ 89,00
incl. btw

Upgradeversie
€ 69,00
incl. btw

Nu kopen »

Naar boven Naar boven
 

Nu nieuwe Corel® PaintShop Photo® Pro X3-studielessen beschikbaar

In elke nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van nieuwe studielessen, zodat u als eigenaar alles uit uw software kunt halen, en anderen kunt aansporen om een proefversie te downloaden en programma's zelf eens uit te proberen.

In deze aflevering melden we u twee nieuwe geschreven studielessen die zijn gemaakt door professioneel fotograaf en fotojournalist Kevin Carter, en die u via het scherm kunt uitvoeren of afgedrukt ter begeleiding bij de les.

In de eerste studieles wordt het Snellaboratorium ingeleid, de snelle bewerkingsmodus waarin u de meestgebruikte tools vindt voor een groot aantal correcties.

Studieles weergeven »

In de tweede studieles laten we u kennismaken met een typische werkstroom voor RAW-bestanden met het Lab voor RAW-bestanden.

Studieles weergeven »Naar boven Naar boven
Corel® Painter™ 11 for the upgrade price
 

Corel® Painter™ 11 is het ultieme kunstatelier voor elke gebruiker die de definitie van creativiteit wil verruimen. Met Painter kunt u een eigen digitale atelier ontwikkelen met behulp van de meest geavanceerde gereedschappen voor digitaal schilderen en natuurlijke media. Dankzij de drukgevoelige penselen werken hand en penseel vloeiend samen, en kunt u penseelstreken bereiken die hun weerga niet kennen qua textuur en precisie. Met de vernieuwende tekengereedschappen en flexibele media kunt u telkens opnieuw kunst maken waarmee u zich echt onderscheidt. Painter wijzigt de spelregels voor wat mogelijk is in kunst.

We bieden u nu de volledige versie voor de upgradeprijs, een besparing van € 207,-! Maar wees er snel bij, want deze aanbieding eindigt om middernacht op 31 oktober 2010.

Profiteer nu »


Corel® Painter™ 11

Nu kopen

€ 207,49 incl. btw
€ 415,00 incl. btw

Nu uitproberen

Product beschikbaar
in het Engels

Naar boven Naar boven
Wacom® Intuos®4 Tablets
 

Wacom® Intuos®4 vormt een geheel nieuwe ervaring in Intuos-pentablets, dankzij nieuw ontwerp en nieuwe functies. De Intuos®4 beschikt over een nieuwe Wacom® Tip Sensor, 2048 niveaus aan pendrukgevoeligheid, aanpasbare ExpressKeys™ en een multifunctionele Touch Ring, en geeft daarmee het gevoel van een traditioneel schrijfinstrument of kunstgereedschap. U kunt het tablet in het formaat small, medium of large kopen, waarbij elke afmeting de natuurlijkste tekenervaring biedt die u zich kunt voorstellen.

Met deze ideale aanvulling op Corel-software kunt u nog creatiever te werk gaan en een geheel nieuw niveau bereiken.


Small
€ 204,00

incl. btw


Medium
€ 331,00

incl. btw


Large
€ 428,00

incl. btw
Wacom® Intuos®4 Tablets

Nu kopen »

Meer informatie »

Naar boven Naar boven
What have you been up to?
 

We melden u natuurlijk maar al te graag waar we mee bezig zijn geweest, maar het lijkt ons ook leuk om er achter te komen hoe u onze producten hebt gebruikt, en wat al die creativiteit dan heeft opgeleverd.

Misschien bent u wel heel trots op een foto die u hebt bewerkt, een digitale illustratie die u hebt gemaakt, een slim spreadsheet, een mooie nieuwsbrief of een ander ontwerp. Wat het ook is, stuur het ons toe met een korte beschrijving van hoe u het hebt gemaakt, en waarom het resultaat volgens u zo goed is.

De interessantste voorbeelden geven we een plaatsje in onze komende nieuwsbrieven en op onze website, zodat anderen deze als inspiratiebron kunnen gebruiken.

Stuur uw werk in naar: casestudies@corel.comWhat have you been up to?
Naar boven Naar boven

Corel® Digital Studio™ 2010
 

Ga creatief aan de slag met Corel® Digital Studio™ 2010

We willen het eigenlijk nog niet hardop zeggen, maar de feestdagen staan alweer bijna voor de deur. Nu de avonden weer langer worden, is het de ideale tijd om creatief aan de slag te gaan en alvast vooruit te denken voor Sinterklaas en Kerst.

Blader nog eens door uw beste video's en foto's van het afgelopen jaar, en gebruik ze als basis voor geheel persoonlijke wenskaarten, montages, fotocadeaus en dvd's. Dat is een fluitje van een cent met Corel® Digital Studio™ 2010.

Corel® Digital Studio™ 2010 brengt voor het eerst fotobewerking, filmproductie, functies voor het branden van dvd's en AVCHD™-disks, creatieve projecten en voor gemakkelijk delen samen op de pc, met één gemeenschappelijk uiterlijk, en op een manier die de digitale ervaring prettig maakt.

EN u kunt het nu voor slechts € 69,00 kopen »Corel® Digital Studio™ 2010

Volledige versie
€ 69,00
incl. btw

Nu kopen »

Nu uitproberen »

Back to top Naar boven

Winzip 14.5 Pro
 

Bespaar tijd en ruimte met WinZip® 14.5 Pro

WinZip® 14.5 Pro vormt een van de belangrijkste verbeteringen voor WinZip in jaren. Met deze versie bieden we een geheel nieuwe ervaring voor gebruikers van Windows® 7 en Windows Vista®, dankzij nieuwe, overzichtelijke functies en grotere eenvoud. WinZip is met zijn enorme schat aan functies en ongeëvenaarde gebruikersinterface niet voor niets de populairste compressiesoftware ter wereld.

Nu kunt u uw digitale foto's en grafische afbeeldingen met 20 tot 25% verkleinen zonder dat de kwaliteit of integriteit van gegevens verloren gaat. E-mail uw ZIP-bestanden direct en maak automatisch back-ups van uw gegevens.

Bespaar ruimte en tijd:
Koop WinZip® 14.5 Pro vandaag nog »WinZip® 14.5 Pro

Volledige versie
€ 49,94
incl. btw

Nu kopen »

Nu uitproberen »

Naar boven Naar boven

Corel® WinDVD® Pro 2010
 

Corel® WinDVD® Pro 2010 voor slechts € 79,00

Als u dvd's kijkt op uw laptop, hoeft dat natuurlijk niet te betekenen dat u genoegen moet nemen met een mindere beeldkwaliteit.

Dankzij zijn superieure beeldkwaliteit en fantastische geluidsprestaties biedt Corel® WinDVD® Pro 2010 de meest intense kijkervaring die mogelijk is op een computer.

De nieuwste verbeteringen zijn onder meer soepeler weergave van DVD-Video op HD-schermen, verbeterd contrast in verzadigde gebieden, en een functie voor het verwijderen van 'ruis' op laag niveau, die vaak zichtbaar is in video in een lage resolutie. De beelden zijn scherper dan ooit en dankzij 'upscaling' kunt u SD-video's in bijna-HD-kwaliteit afspelen.

U kunt zelfs de afspeelsnelheid van films verhogen als u minder tijd hebt dan gedacht, en u kunt altijd het einde van de film halen voordat uw accu leeg is, dankzij de optimalisatiefunctie voor energieverbruik.

Nu kopen »

Meer informatie »Corel® WinDVD® Pro 2010

Volledige versie
€ 79,00
incl. btw

Upgradeversie
€ 59,00
incl. btw

Nu kopen »

Meer informatie »

Naar boven Naar boven
That's A Wrap!
 

Corel nodigt u uit voor That’s A Wrap!, een uitdaging in de vorm van een leuke prijsvraag met CorelDRAW® Graphics Suite X5, die u de kans biedt om uw ontwerpvaardigheden eens te tonen en mogelijk tot leven te brengen met een van de printers van de bekroonde fabrikant van groot formaat printers, Roland DG. Deze prijsvraag wordt uitgeschreven in samenwerking met Computer Arts Magazine, het tijdschrift voor digitale kunstenaars en ontwerpers met de hoogste oplage ter wereld.

Corel heeft drie categorieën voor deelname en looft een eerste, tweede en derde prijs uit voor elke categorie. De eerste prijs voor elke categorie is als volgt:

 1. Gedeeltelijke voertuigbekleding - Deelnemers kunnen een gedeeltelijke bekleding maken met een van de 2000 voertuigsjablonen die beschikbaar zijn in CorelDRAW® Graphics Suite X5,waarbij ze de sjabloon kunnen kiezen die het best past bij hun eigen voertuig. Ontwerpers kunnen vectorafbeeldingen of clipart aan hun ontwerp toevoegen om dit echt in het oog te laten springen. Houd er rekening mee dat de 2000 voertuigsjablonen alleen beschikbaar zijn in de volledige versie van de software. Als u de 30 dagen geldige proefversie van de software downloadt, moet u de sjabloon gebruiken die beschikbaar is op de website van de prijsvraag.
 2. Muurbekleding - De winnaar ontvangt de professionele uitvoer van de muurbekleding.
 3. Monumentbekleding - De winnaar ontvangt € 600,- aan waardebonnen van lastminute.com als financiële steun voor een reis naar de stad waar het gekozen monument of gebouw is gevestigd.

De tweede prijs in alle categorieën is een gratis jaarabonnement op de Engelse uitgave van Computer Arts Magazine, plus een pakket met Corel-producten ter waarde van meer dan € 1000,-, waaronder CorelDRAW® Premium Suite X5, Corel® PaintShop Photo® Pro X3 Ultimate en Corel® VideoStudio® Pro X3. De winnaars van de derde prijs ontvangen het pakket met Corel-producten.

Inzendingen voor de prijsvraag kunnen worden ingestuurd vanaf nu tot 30 november 2010. Op deze prijsvraag zijn voorwaarden van toepassing.

Nu deelnemen »

De voorwaarden
raadplegen
»

Deze prijsvraag is in het Engels.That’s A Wrap!

Nu deelnemen »

De voorwaarden
raadplegen
»

Deze prijsvraag
is in het EngelsNaar boven Naar boven
CorelDRAW® Graphics Suite X5 Service Pack 1
 

Download vandaag nog uw gratis update voor CorelDRAW® Graphics Suite X5, de toonaangevende ontwerpsoftware van Corel.

Hoogtepunten van de gratis update

 • Nieuw! Updates voor Corel® CONNECT™: Dankzij de nieuwe integratie van Flickr®, Fotolia en iStockphoto® hebben gebruikers toegang tot miljoenen afbeeldingen voor alle mogelijke projecten.
 • Nieuw! Uitgebreide ondersteuning voor het importeren van bestandsindelingen: Gebruikers beschikken over de grootst mogelijke flexibiliteit dankzij ondersteuning voor het importeren van de nieuwste bestandsindelingen voor Adobe® Illustrator® CS5 en Adobe® Photoshop® CS5.
 • Uitgebreid! RAW-ondersteuning: De suite biedt nu ondersteuning voor de RAW-indeling van een aantal extra modellen van Canon®, Casio®, Pentax®, Fuji® en Sony®.

Meer informatie »

Nu downloaden »CorelDRAW® Graphics Suite X5 Service Pack 1

Meer informatie »

Nu downloaden »

Naar boven Naar boven
  STUDIELESSEN

Het documentpalet voor kleuren gebruiken


Zowel in CorelDRAW® als Corel® PHOTO-PAINT™ wordt automatisch een aangepast kleurenpalet gemaakt voor elk ontwerpproject, zodat u gebruikte kleuren kunt bijhouden. Deze informatie wordt bij het bestand opgeslagen voor toekomstig gebruik. Leer hoe u deze automatische kleurbewaking kunt uitschakelen, hoe u handmatig kleuren toevoegt aan het documentpalet, hoe u een kleur verwijdert uit het documentpalet en hoe u de beginwaarden van het documentpalet herstelt.

Studieles weergeven »Using the Document Colour Palette
Naar boven Naar boven

  ARCHIEF MET NIEUWSBRIEVEN
Zomer 2009
Herfst 2009
Voorjaar 2010
Zomer 2010
dabs.com Misco.co.uk Misco.co.uk

Bestelt u liever telefonisch? Bel ons op gratis telefoonnummer:

Nederlands 0800 020 3700

België (Nederlands) 0800 49 861

Belgique (français) 0800 49 860
www.corel.co.uk
8