1
Als u dit e-mailbericht niet goed kunt weergeven, kunt u het online bekijken.

Corel
Voorjaar 2010
VOORJAAR 2010   

Geachte klant,

Onze voorjaarsnieuwsbrief zit als altijd boordevol productnieuws. We hebben recent CorelDRAW® Graphics Suite X5, Corel® PaintShop Photo™ Pro X3 en Corel® VideoStudio® Pro X3 uitgebracht, waarover meer.  En neem absoluut een kijkje bij de fantastische nieuwe studielessen.


Het Corel-team

Dit nummer bevat de volgende inhoud:

PRODUCTNIEUWS en SPECIALE AANBIEDINGEN
» NIEUW: CorelDRAW® Graphics Suite X5
» NIEUW: Corel® PaintShop Photo™ Pro X3, met GRATIS exemplaar van Corel® Home Office
» NIEUW: Corel® VideoStudio® Pro X3, met GRATIS exemplaar van Corel® Home Office
» NIEUW: Corel® WinDVD® Pro 2010
» Uitgebreidere betaalmogelijkheden in de NIEUWE Corel eStore voor Nederland
» Net uitgebracht: het CorelDRAW-stripboek

STUDIELESSEN
» Laat u inspireren door de NIEUWE snelle demo's voor Corel® PaintShop Photo™ Pro X3
» De kracht van het schilderen met foto’s – ga aan de slag met Corel® Painter™ 11
» Corel® Painter™ 11-video’s: snelschilderen

ARCHIEF MET NIEUWSBRIEVEN
» Eerdere nieuwsbriefnummers


 
  PRODUCTNIEUWS en SPECIALE AANBIEDINGEN
CorelDRAW Graphics Suite X5
 
NIEUW: CorelDRAW® Graphics Suite X5

Profiteer van de nog grotere ontwerpkracht van het geheel nieuwe CorelDRAW® Graphics Suite X5, de complete ontwerpoplossing met toepassingen voor illustratie, lay-out, overtrekken, fotobewerking, webafbeeldingen en animatie.

CorelDRAW Graphics Suite X5 bevat alles wat u nodig hebt om probleemloos prachtige ontwerpen te maken, van de lay-out voor een nieuwsbrief, het ontwerpen van een logo tot het maken van een volledige brochure.

Dankzij de verbeterde snelheid, nauwkeuriger kleurenbeheer en de nieuwe en verbeterde ontwerpgereedschappen, kunt u met deze onmisbare versie meer doen dan u ooit voor mogelijk had gehouden.

Meer informatie »

Nu kopen »


CorelDRAW Graphics Suite X5
Versie upgraden
€ 355,81
incl. btw

Nu upgraden »

Volledige versie
€ 712,81
incl. btw

Nu kopen »

Nu uitproberen »
Back to top Naar boven
Corel PaintShop Photo Pro X3
 
NIEUW: Corel® PaintShop Photo™ Pro X3

Nu de dagen weer langer worden en onze gedachten opnieuw uitgaan naar vakantie en dagjes weg, wordt het hoog tijd om uw camera uit zijn winterslaap te wekken en die bijzondere momenten met familie en vrienden weer te gaan vastleggen. Maar misschien wilt u de afbeeldingen gebruiken als uitgangspunt voor iets creatievers? Het NIEUWE Corel® PaintShop Photo™ Pro X3 geeft u de kracht in handen om foto’s probleemloos in te delen en te bewerken en er meer mee te doen dan u ooit voor mogelijk had gehouden.

Corrigeer uw foto’s veel sneller dankzij het verbeterde Snellaboratorium. Corel PaintShop Photo Pro X3 biedt een combinatie van gereedschappen voor één of voor meerdere foto's, functies voor het online delen en voor makkelijke integratie van HD-video, waarmee uw volledige digitale werkstroom nu in één krachtig en snel pakket beschikbaar is.

Meer informatie »

Nu kopen »


PLUS: Deze beperkt geldige aanbieding: als u nu Corel PaintShop Photo Pro X3 koopt (alleen volledige versie in doos of als download), krijgt u een GRATIS exemplaar van Corel® Home Office* ter waarde van € 59,00. Dankzij de eenvoudige interface, waaronder een werkbalk met tabs, compatibiliteit met Microsoft® Office en ingebouwde mogelijkheden voor PDF-publicatie, worden tekstverwerking, rekenen met spreadsheets en presentaties met het nieuwe Corel Home Office een fluitje van een cent.

Aanbieding eindigt om middernacht op 16 april 2010.


* Aanbieding alleen geldig voor volledige download versies.

Corel PaintShop Photo Pro X3
Versie upgraden
€ 69,-
incl. btw

Nu upgraden »

Volledige versie
€ 89,-
incl. btw

Nu kopen »

Nu uitproberen »

Back to top Naar boven
Corel VideoStudio Pro X3

NIEUW: Corel® VideoStudio® Pro X3

Er zit iets magisch aan het tot leven brengen van gebeurtenissen uit het verleden met video. Misschien hebt u wel eens genoten (of juist het tegenovergestelde) van 8-mm- of videofilmpjes van uw eigen jeugdjaren, maar was u er nooit aan toe gekomen om de levende herinneringen van de volgende generatie vast te leggen. Daarbij moet u vooral niet vergeten: wat nu alledaagse zaken lijken, zijn eenmaal opgenomen prachtige momenten voor de toekomst die iedereen opnieuw wil beleven!

Het NIEUWE Corel® VideoStudio® Pro X3 geeft u de kracht, snelheid en creatieve gereedschappen in handen om video in professionele kwaliteit te produceren.

Dit videoproductiepakket van A tot Z, dat nu aanzienlijk sneller is, biedt u snelle en geavanceerde bewerkingsmodi, evenals professionele sjablonen, prachtige filters en krachtige effecten in real-time. U beschikt over functies voor HD- en Blu-ray-diskproductie en voor online delen op Facebook®, Flickr®, YouTube™ en Vimeo® in één compleet pakket.


Meer informatie »

Nu kopen »


PLUS: Deze beperkt geldige aanbieding: als u nu Corel® VideoStudio® Pro X3 koopt (alleen volledige versie in doos of als download), krijgt u een GRATIS exemplaar van Corel® Home Office* ter waarde van € 59,00. Dankzij de eenvoudige interface, waaronder een werkbalk met tabs, compatibiliteit met Microsoft® Office en ingebouwde mogelijkheden voor PDF-publicatie, worden tekstverwerking, rekenen met spreadsheets en presentaties met het nieuwe Corel® Home Office een fluitje van een cent.


Aanbieding eindigt om middernacht op 16 april 2010.

* Aanbieding alleen geldig voor volledige download versies.


Corel VideoStudio Pro X3
Versie upgraden
€ 69,-
incl. btw

Nu upgraden »

Volledige versie
€ 89,-
incl. btw

Nu kopen »

Nu uitproberen »

Back to top Naar boven
Corel WinDVD Pro 2010

NIEUW: Corel® WinDVD® Pro 2010

Ervaar de beste HD-weergave die software kan bieden met het NIEUWE Corel® WinDVD® Pro 2010. ‘s Werelds populairste software voor Blu-ray- en dvd-weergave biedt ondersteuning voor AVCHD™ en verbetert standaard-dvd's via upscaling naar bijna-HD-kwaliteit. Bekijk films in ongelooflijke beeldscherpte, fantastisch geluid en prachtige HD-kleuren. Als u onderweg films wilt bekijken, kunt u met de functie TimeStretch en de functie voor optimaal energiebeheer de film tot een kortere afspeelperiode laten comprimeren en wordt uw laptopaccu tijdens het afspelen beheerd, zodat u een film altijd tot het einde kunt zien. En u kunt ook alle nieuwe functies voor aanraakschermen van Windows® 7 gebruiken.

NIEUWSTE INFORMATIE: Download het meest recente servicepack vandaag nog voor verdere verbeteringen in videoweergave. Verbeteringen zijn onder andere aangebracht in de functie Smart Stretch en de belichting van video’s, voor een verbeterde weergave zonder dat de GPU zwaarder wordt belast.

Het servicepack nu downloaden (42.1MB)
»Corel WinDVD Pro 2010
Versie upgraden
€ 59,-
incl. btw

Nu upgraden »

Volledige versie
€ 79,-
incl. btw

Nu kopen »

Nu uitproberen »
Back to top Naar boven
Nederlandse Corel Store
 
Uitgebreidere betaalmogelijkheden in de NIEUWE Corel eStore

We laten u ook heel graag weten dat de nieuwe Nederlandse Corel Store sinds vorige maand open is.
Back to top
Enkele van de voordelen die de Nederlandse Corel Store u kan bieden zijn een vereenvoudigde en logische indeling van producten en productcategorieën en vooral ook het sterk uitgebreide aantal betaalmogelijkheden. Als u producten direct in de Nederlandse eStore wilt kopen, kunt u betalen met iDEAL™, Visa®, PayPal™, American Express® en MasterCard®.

Neem vandaag nog een kijkje en bezoek www.corel.nl/store »Nederlandse Corel Store

Back to top Naar boven
het CorelDRAW-stripboek
 
Net uitgebracht: het CorelDRAW-stripboek

Wilt u even een pauze inlassen? Een uitgelezen moment om van ons nieuwe stripboek te genieten!

Volg de avonturen van drie heel verschillende ontwerpers met een missie: kleine bedrijven helpen bij het maken van betere afbeeldingen dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Als die zogenaamde ‘superheld’ hen nou eens niet bij elke stap in de weg zat…

Download nu uw gratis exemplaar van het CorelDRAW-stripboek (PDF, 10 MB) »het CorelDRAW-stripboek
Download nu uw
gratis exemplaar van het CorelDRAW-stripboek
»
Back to top Naar boven

  STUDIELESSEN

Laat u inspireren door de NIEUWE snelle demo's voor Corel® PaintShop Photo™ Pro X3

Zie de nieuwste versie, Corel PaintShop Photo Pro X3, in actie dankzij deze snelle demo's. De demo's zijn leuk en u krijgt echt een heel goed idee van de kracht van dit uiterst functionele pakket, hoewel het natuurlijk een droom blijft om het in de echte praktijk ook zo snel te kunnen doen.

Bekijk de snelle videodemo over het ontwerp voor de feestelijke opening »


Bekijk de snelle videodemo over het strandfeest »

PLUS: Bezoek vandaag nog ons archief met videostudielessen en stel u voor wat u zelf kunt doen!

Videostudielessen over fotografie »

Videostudielessen over videobewerking »

NIEUWE snelle demo's voor Corel® PaintShop Photo™ Pro X3
Back to top Naar boven
Studieles: de kracht van het schilderen met foto’s – ga aan de slag met Corel® Painter™ 11

Leer hoe u uw afbeeldingen kunt optimaliseren voor het omzetten in schilderijen, maak in een paar klikken een schilderij en werk dit handmatig af als een van de grote meesters.

In deze studieles ziet u hoe u het schilderproces aanzienlijk kunt versnellen door de automatische tools van Corel Painter 11 te gebruiken.

Studieles bekijken »


Studieles bekijken
Back to top Naar boven
Corel® Painter™ 11-video’s: snelschilderen

Het is altijd indrukwekkend om een kunstenaar aan het werk te zien. U zult versteld staan van de manier waarop deze digitale schilderijen tot leven komen. Deze video’s over Corel® Painter™ 11 laten u een versnelde weergave zien van hoe de kunstenaar een portret maakt van een meisje en een draak schildert.

Video’s bekijken »

Video’s bekijken
Back to top Naar boven

  ARCHIEF MET NIEUWSBRIEVEN
Herfst 2009
Zomer 2009
Voorjaar 2009
Winter 2009

Bestelt u liever telefonisch? Bel ons op gratis telefoonnummer:


Nederlands 0800 020 3700

België (nederlandse) 0800 49 861

Belgique (français) 0800 49 860

  Naar boven Naar boven
Corel
Doorsturen aan een vriend »
8