Als u dit e-mailbericht niet goed kunt weergeven, kunt u het online bekijken.

Als u ervoor wilt zorgen dat u de e-mailberichten van Corel altijd kunt ontvangen, is het verstandig om news@communications.corel.com toe te voegen aan uw lijst met veilige afzenders of aan uw adresboek.


Doorsturen aan een vriend »

Corel
Summer 2009
Zomer 2009   

Geachte klant,

In deze zomeruitgave van onze nieuwsbrief hebben we enkele exclusieve aanbiedingen samengevoegd die u niet mag missen. En vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de fantastische nieuwe studielessen. Veel plezier deze zomer.

Het Corel-team.

Dit nummer bevat de volgende inhoud:

SPECIALE AANBIEDINGEN
» Korting van 35% op de upgradeversie van CorelDRAW® Graphics Suite X4
» Bespaar deze zomer € 20,- op Corel® Paint Shop Pro® Photo
» Profiteer van een besparing van € 40,- voor Corel® VideoStudio® Pro X2 Ultimate

PRODUCTNIEUWS
» NIEUW Corel® Painter™ 11
» NIEUW Corel® Home Office
» Lees over de ontstaansgeschiedenis van CorelDRAW®
» Nieuws van Wacom®: Intuos®4. Hier begint het allemaal
» Nieuw! Cursussen met Corel software

STUDIELESSEN
» Tips en trucs voor CorelDRAW® Graphics Suite X4-gebruikers
» Ga deze zomer creatief aan de slag met de studieles op video ‘Met de hand kleuren’ voor Corel® Paint Shop Pro® Photo X2 Ultimate

ARCHIEF MET NIEUWSBRIEVEN
» Eerdere nieuwsbriefnummers

 
  SPECIALE AANBIEDINGEN
CorelDRAW® Graphics Suite X4
 
35% korting op de upgradeversie van CorelDRAW® Graphics Suite X4

Als u een bestaande versie hebt van CorelDRAW Graphics Suite of Corel® DESIGNER, is het nu het uitgelezen moment om een upgrade uit te voeren naar het bekroonde CorelDRAW Graphics Suite X4. Voor een beperkt geldige periode kunt u 35% besparen op de upgradeversie van CorelDRAW Graphics Suite X4.

Met de nieuwe tools, een in de branche ongeëvenaarde bestandscompatibiliteit en geheel bijgewerkte content van hoge kwaliteit kunt u creatieve ideeën omzetten in professionele resultaten: van pakkende logo’s en borden tot oogstrelend marketingmateriaal en prachtige webgraphics.

Voer nu een upgrade en profiteer van een korting van 35% »


CorelDRAW® Graphics Suite X4
Upgrade
€ 355,81
inc. btw
€ 231,28
inc. btw

Nu kopen »


Naar boven Naar boven
Corel® Paint Shop Pro Photo® X2 Ultimate
 
Bewerk al die leuke zomermomenten met Corel® Paint Shop Pro® Photo X2 Ultimate

Corel Paint Shop Pro Photo X2 Ultimate beschikt over alles wat u nodig hebt om verbazingwekkende foto’s te maken.

Naast een schat aan professionele maar gebruiksvriendelijke bewerkingtools, krijgt u tevens € 90,-* aan waardevolle extra’s waaronder een exemplaar van Corel® Painter™ Photo Essentials 4, software voor het herstellen en terugzetten van media, een pakket met creatieve inhoud en een geheugenstick van 2 GB.

Koop vandaag nog en profiteer van een
korting van € 20,-
»


Aanbieding loopt af om middernacht op 2 augustus 2009

*Op basis van de adviesprijs in 08/08.


Corel® Paint Shop Pro Photo® X2 Ultimate
Volledige versie
€ 89,00
inc. btw
€ 69,00
inc. btw


Nu kopen »Naar boven Naar boven
VideoStudio® Pro X2 Ultimate Ultimate

Zet uw camcorderopnamen van de zomer om in fraai afgewerkte films!

Of u nu een camcorder gebruikt of opnamen maakt in de filmmodus van uw digitale camera, u kunt familie en vrienden versteld doen staan als u uw fragmenten bewerkt in Corel® VideoStudio® Pro X2 Ultimate.

U hoeft echt niet over veel ervaring of tijd te beschikken om videofragmenten om te zetten in minifilms of diavoorstellingen dankzij de ingebouwde Film Wizard die u tijdens het hele proces begeleidt.

Als u Corel VideoStudio Pro X2 Ultimate koopt, krijgt u tevens € 90,-* aan waardevolle extra’s waaronder een exemplaar van Steinberg® WaveLab™ LE 6-geluidseditor, Corel® WinDVD® 9 Plus Blu-ray en Corel® DVD Copy™ 6 Plus.


Profiteer van een besparing van € 40,- als u het VANDAAG nog koopt »

Aanbieding loopt af om middernacht op 2 augustus 2009

*Op basis van de adviesprijs in 08/08.

VideoStudio® Pro X2 Ultimate Ultimate
Volledige versie
€ 129,00
inc. btw
€ 89,00
inc. btw

Nu kopen »Naar boven Naar boven

  PRODUCTNIEUWS
Corel® Painter™ 11

Introductie van Corel® Painter™ 11

Het nieuwe Corel Painter 11 is nu verkrijgbaar*. Dit is het ultieme kunstatelier voor iedereen die zijn definitie van creativiteit wil verruimen, en bevat de meest geavanceerde tools voor digitaal schilderen en Natural Media die op de markt verkrijgbaar zijn.

Met deze nieuwste versie wordt kleurbeheer per document geïntroduceerd, en een betere verwerking van de kleur voor bestanden die zijn geïmporteerd uit Corel® Paint Shop Pro® Photo, Adobe® Photoshop® en uit andere programma’s, zodat de kleuren beter overeenkomen dan voorheen. Dankzij de 40 nieuwe media, waaronder harde media en markeergereedschappen, kunt u de kleurintensiteit, de breedte van de streken en de arcering beheren door de hoek van de pen op het tablet aan te passen, net als bij het traditionele schetsen met pen op papier. Painter wijzigt de spelregels voor wat mogelijk is in kunst.

Meer informatie over Corel Painter 11 »


*Product alleen verkrijgbaar in het Engels.

Corel® Painter™ 11
Volledige versie
€ 415,31
inc. btw

Nu kopen »Naar boven Naar boven
Corel Home Office
 
Nieuw Corel® Home Office

Het nieuwe Corel Home Office is een gebruiksvriendelijke suite die speciaal is ontworpen voor tekstverwerking, spreadsheets en presentaties voor persoonlijk en zakelijk thuisgebruik. Alle programma’s beschikken over een eenvoudige interface met een werkbalk met tabbladen, waarmee u de vereiste tools altijd binnen handbereik hebt. En dankzij de compatibiliteit met Microsoft® Office en ingebouwde mogelijkheden voor PDF-publicatie wordt het gemakkelijker om uw werk te delen. Voel u thuis met een Office-suite die vertrouwd is, maar ook speciaal ontworpen om u snel en gemakkelijk resultaten te bieden.

Met Corel Home Office beschikt u over alle onmisbare functies voor een betaalbare prijs.

Nu kopen »


Corel Home Office
Volledige versie
€ 59,00
inc. btw

Nu kopen
»


Gratis uitproberen »


Naar boven Naar boven
Lees over de ontstaansgeschiedenis van CorelDRAW®
 
Lees over de ontstaansgeschiedenis van CorelDRAW®

Stel u eens voor hoe saai documenten zouden zijn als tekst en afbeeldingen nooit in hetzelfde bestand zouden kunnen worden gecombineerd. Of stel u voor dat u verschillende programma's zou moeten gebruiken voor het maken van creatieve vormen en grafieken en diagrammen. Zo zag het leven eruit op de pc vóór CorelDRAW…

CorelDRAW vormde een ware sensatie voor computergraphics in 1989, met de introductie van een programma, geheel in kleur, voor vectorillustratie en lay-out. Dat was nog nooit vertoond. Twintig jaar later gaat de innovatie nog steeds door. Lees hoe CorelDRAW zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde namen in grafisch ontwerp.

Lees over de geschiedenis van CorelDRAW »


Lees over de ontstaansgeschiedenis van CorelDRAW®
Naar boven Naar boven
Wacom®: Intuos4
 
Nieuws van Wacom®: Intuos®4. Hier begint het allemaal.

Breng uw creatieve ideeën tot leven met Corel-software in combinatie met de nieuwe Intuos4-pentablet van Wacom. Ontworpen voor creatieve gebruikers in vier afmetingen met 2048 niveaus aan drukgevoeligheid. Dankzij de aanpasbare ExpressKeys™ en nieuwe stervormige menu’s hebt u probleemloze toegang tot sneltoetsen. Bladeren of in- en uitzoomen kunt u met uw vingertoppen uitvoeren dankzij de Touch Ring, waarmee u ook kunt overschakelen tussen functies.

Ontdek alles over Intuos4 van Wacom »
Wacom®: Intuos4
Nu kopen »

Naar boven Naar boven
Nieuw! Cursussen met Corel software

Nieuw! Cursussen met Corel software

Wilt u meer halen uit de software van Corel en uw creativiteit de vrije loop laten? Corel werkt samen met diverse opleidingsinstellingen om u te ondersteunen in het gebruik van de software.

Corel Painter 11
Loi start per binnen enkele weken met een nieuwe opleiding. Vind je het leuk om te tekenen of te schilderen en zou je je creatieve mogelijkheden willen uitbreiden? Kies dan voor de cursus Digitaal tekenen en schilderen:

Corel Paint Shop Pro Photo X2
Bij LOI kunt u ook terecht voor de cursus Digitale beeldbewerking. In de cursus Digitale beeldbewerking leert u digitale foto's zelf bewerken tot perfecte plaatjes.:

Corel VideoStudio Pro X2
Video Studio Pro X2 is de nieuwste variant van Corel die speciaal ontwikkeld is voor digitale videobewerking. De les concentreert zich op praktijk en op antwoorden op specifieke items gerelateerd aan digitale videomontage:Nieuw! Cursussen met Corel software

Naar boven Naar boven

  STUDIELESSEN
Tips en trucs voor CorelDRAW® Graphics Suite X4-gebruikers

In onze nieuwste tips en trucs leert u hoe u de grootte van het gereedschap Rode ogen verwijderen interactief kunt aanpassen, en hoe u echte afstanden (wereldafstanden) op schaal kunt tekenen in CorelDRAW® Graphics Suite X4.

Tips en trucs weergeven »


Video tutorial
Naar boven Naar boven
Studieles op video Met de hand kleuren met Corel® Paint Shop Pro®Photo X2: Ga deze zomer creatief aan de slag

Het met de hand kleuren van foto’s was een populaire fototechniek vóór de introductie van kleurenfilm en fotograaf Vincent Oliver laat in deze studieles zien hoe u het klassieke uiterlijk van een met de hand gekleurde foto kunt nabootsen met Corel® Paint Shop Pro® Photo X2. Ontdek alle tips in deze studieles op video en ga er vandaag nog mee aan de slag!

Studieles bekijken »


Video tutorial
Naar boven Naar boven

  Archief met nieuwsbrieven:
Voorjaar 2009
Winter 2009
Herfst 2008
Zomer 2008

Corel-producten zijn ook verkrijgbaar bij:

Nederland:


België:  Naar boven Naar boven
Corel


Copyright © 2009 Corel Corporation. Alle rechten voorbehouden.

Dit e-mailbericht is verzonden naar het adres $lookup(EMAIL)$.

U ontvangt dit e-mailbericht omdat u hebt aangegeven dat u informatie wilt ontvangen met betrekking tot speciale aanbiedingen, aankondigingen over nieuwe producten of software-updates. Als u deze informatie niet langer wilt ontvangen of uw voorkeuren voor informatieve berichten wilt wijzigen, kunt u dit doen via uw Corel-account. Uw gebruikersnaam is het e-mailadres waarnaar dit bericht is verzonden. Als u het wachtwoord bent vergeten, klikt u op de koppeling ‘'Problems logging in’ (‘Problemen bij het aanmelden’) en ontvangt u rechtstreeks uw aanmeldingsgegevens per e-mail.

Bij Corel nemen we uw privacy uiterst serieus. Raadpleeg ons Privacybeleid voor meer informatie.

Corel UK Limited, Sapphire Court, Bell Street, Maidenhead, Berkshire SL6 1BU, Verenigd Koninkrijk. Geregistreerd in het Verenigd Koninkrijk onder nummer 2273251.

Dit e-mailbericht is door Corel verzonden via Responsys Interact. Het beleid voor Responsys Permission Marketing raadplegen.