1

Als u dit e-mailbericht niet goed kunt weergeven, kunt u het online bekijken.

www.corel.nl
Zomer 2010
ZOMER 2010   

Geachte klant,

Onze zomernieuwsbrief zit als altijd boordevol productnieuws en speciale aanbiedingen. We hebben niet alleen onlangs Corel® WordPerfect® Office X5 en WinZip® 14.5 Pro uitgebracht, maar we hebben ook fantastische nieuwe studielessen in petto, die u zeker niet mag missen.

Plus - voor de maand Juli bieden wij Gratis Verzending aan alle doos versies van bestellingen die boven de €100.- zijn aan op de NL eStore. Bezoek www.corel.nl/store

Het Corel-team

Dit nummer bevat de volgende inhoud:


SPECIALE AANBIEDINGEN
» Een GRATIS Powerstick™ ter waarde van €40 bij aankoop van CorelDRAW® Graphics Suite X5
» Goooooooaaaaaaaallll! Uw laatste kans om te winnen met de Corel-game voor het voorspellen van WK-uitslagen

PRODUCTNIEUWS

» NIEUW Corel® WordPerfect® Office X5 - Doe meer met woorden, getallen en ideeën
» NIEUW WinZip® 14.5 Pro- 's Werelds populairste compressie software voor Windows®
» Maak ook uw creativiteit duurzamer
» Snellere bezorging via de Corel Store met DHL

STUDIELESSEN
» Corel® PHOTO-PAINT™ X5 - Ook u kunt foto's bewerken als een professional
» Snelle demo's voor Corel PaintShop Photo Pro X3™ en Corel VideoStudio Pro X3™
» Corel®Painter™ 11 - Een strippagina tekenen met geslepen potloden
» Corel® WordPerfect® Office X5 - Ontdek de krachtigste PDF Office-suite ter wereld

ARCHIEF MET NIEUWSBRIEVEN
» Eerdere nieuwsbriefnummers


 
  SPECIALE AANBIEDINGEN
Corel Graphics Suite X5
 

Een GRATIS Powerstick™ ter waarde van €40 bij aankoop van CorelDRAW® Graphics Suite X5

U kunt een GRATIS Powerstick ter waarde van €40,- krijgen bij aankoop van CorelDRAW Graphics Suite X5 (volledige versie, in doos of als download)*, zodat u nooit meer met een lege accu komt te zitten!

Dankzij tientallen nieuwe functies, gereedschappen en verbeteringen is CorelDRAW Graphics Suite X5 dé complete ontwerpsuite, met toepassingen voor illustratie, lay-out, overtrekken, fotobewerking, webafbeeldingen en animatie.

KOOP NU en ontvang uw gratis Powerstick »

De Powerstick™ van Ecosol® is veel meer dan een traditionele oplader voor accu's. Het is één van de kleinste en meest geavanceerde draagbare opladers die te krijgen zijn. De Powerstick™ is speciaal ontworpen met het oog op een mobiele levensstijl en wordt geleverd met 9 adapters, zodat u vrijwel elk soort mobiel apparaat kunt laden, waaronder Blackberry's, mobiele telefoons, smartphones, PDA's, iPhones, iPods, MP3-spelers, koptelefoons en digitale camera's.

Meer informatie »


Corel Graphics Suite X5
Volledige versie
€ 712,81
incl. btw

Nu kopen »

Nu uitproberen »

Corelaphics Suite X5

Back to top Naar boven
Corel-game voor het voorspellen van WK-uitslagen
 

Goooooooaaaaaaaallll! Uw laatste kans om te winnen met de Corel-game voor het voorspellen van WK-uitslagen

Het eerste WK ooit op Afrikaanse bodem raakt nu echt op volle toeren, en misschien wordt dit wel het beste WK ooit. We willen het echter nog leuker maken. Daarom herinneren we u eraan dat u zich nog kunt registreren voor het meespelen in de Corel-game voor het voorspellen van WK-uitslagen.

Meer informatie »

Wij hebben meer dan € 3800,- aan prijzen te vergeven, van de nieuwste versies van onze digitale mediasoftware, tot enkele van de allernieuwste en meest begeerde elektronica, zoals een HD-breedbeeldtelevisie van 40", een HD-camcorder, een digitale camera, gamesconsoles en nog veel meer.

Nu spelen »

Corel-game voor het voorspellen van WK-uitslagen
Corel-game voor het voorspellen van WK-uitslagen
Back to top Naar boven


  PRODUCTNIEUWS
Corel WordPerfect Office X5
 

NIEUW Corel® WordPerfect® Office X5 - Doe meer met woorden, getallen en ideeën (Product beschikbaar in het Engels)

Voor fantastisch ogende documenten, spreadsheets, presentaties, en voor e-mail, is uw beste keuze Corel® WordPerfect® Office X5 - Standard Edition, de onmisbare Office-suite voor thuisgebruikers en zakelijke gebruikers. Doe uw voordeel met de verbeterde compatibiliteit en open en bewerk Microsoft® Office-bestanden, die u ook probleemloos kunt opslaan, of sla uw bestanden op in de Open Office XML-indeling (OOXML). De suite is tevens compatibel met Windows® 7.

Bespaar tijd en geld dankzij de ingebouwde samenwerkingsgereedschappen voor PDF en Microsoft® Office SharePoint® Server, en dankzij de nieuwe, geïntegreerde e-mailclient en agenda op basis van het open source-platform Thunderbird. Ook bevat de suite nieuwe tools voor het bewerken van afbeeldingen en foto's, en dankzij het geheel nieuw ontworpen Help-systeem wordt het makkelijk om snel een project te voltooien. Ervaar zelf waarom miljoenen gebruikers vertrouwen op de betaalbaarste Office-suite, Corel WordPerfect Office.

Meer informatie »

Nu kopen »

Corel WordPerfect Office X5
Volledige versie
€ 411,74
incl. btw

Nu kopen »

Nu uitproberen »

Corelaphics Suite X5

Back to top Naar boven
Winzip 14.5 Pro
 

WinZip® 14.5 Pro - 's Werelds populairste compressie software voor Windows® (Product beschikbaar in het Engels)

WinZip® is 's werelds populairste ZIP-programma voor het comprimeren, delen en versleutelen van bestanden en het maken van back-ups. WinZip 14.5, dat nu ondersteuning biedt voor Windows® 7 en dat een lintinterface heeft in Office 2010-stijl, werkt op intuïtieve manier, waarbij u bestanden probleemloos kunt in- en uitpakken voor snel, doelmatig en veilig uploaden en downloaden, verzenden per e-mail en gegevensarchivering.

U hoeft alleen op Zip (Inpakken) te klikken en Encrypt (Versleutelen) aan te vinken voor extra beveiliging. Of pak bestanden in één klik uit. E-mail uw ZIP-bestanden direct en maak automatisch back-ups van uw gegevens. Bespaar ruimte en tijd... Koop WinZip 14.5 Pro vandaag nog!

Meer informatie »

Nu kopen »

Winzip 14.5 Pro
Volledige versie
€ 49,96
incl. btw

Nu kopen »

Nu uitproberen »

Back to top Naar boven
Maak ook uw creativiteit duurzamer
 

Maak ook uw creativiteit duurzamer

Velen van ons zijn al bewust op zoek naar manieren waarop we de milieubelasting als gevolg van ons handelen kunnen verminderen. Maar wie had ooit gedacht dat het nu mogelijk is om de belasting van het milieu als gevolg van onze creativiteit te verlagen?

Dankzij de Corel Store kunt u kiezen voor aankoop van een downloadversie van uw favoriete product, zodat we geen product in een doos aan u hoeven te verzenden.

Downloadversies vormen niet alleen de milieuvriendelijkste optie, maar zijn ook makkelijker:

  • Maak ook uw creativiteit duurzamer
  • Geen bestelbus met CO2-uitstoot aan uw deur
  • Geen ongewenste verpakking in uw vuilnis
  • Doe uw voordeel met onlineondersteuning, 24 uur per dag
  • Bespaar ruimte met de gratis elektronische gebruikershandleidingen
  • Ga sneller creatief aan de slag. Downloaden, installeren, creëren

Maak ook uw creativiteit duurzamer

Nu kopen »

Back to top Naar boven
DHL
 

Snellere bezorging via de Corel Store met DHL

Het doet ons genoegen om u te melden dat we voortaan DHL gebruiken voor onze bestellingen uit Nederland. DHL is wereldwijd marktleider in de logistieke sector en biedt een snellere levertijd van 2 dagen* voor bestellingen die worden verzonden naar Nederland.

U kunt bestellingen online of telefonisch volgen, en u kunt erop vertrouwen dat DHL al zijn expertise en ervaring inzet om uw bestelling snel en veilig bij u thuis te bezorgen, zodat u snel creatief aan het werk kunt.


*Gemiddelde levertijd met uitzondering van buitengewone omstandigheden

DHL

Nu kopen »

Back to top Naar boven


  STUDIELESSEN
Corel® PHOTO-PAINT™ X5 - Ook u kunt foto's bewerken als een professional

Aan Corel® PHOTO-PAINT™ X5 zijn drie nieuwe functies toegevoegd voor het aanpassen van foto's. Het effect Levendigheid is prima geschikt voor het in evenwicht brengen van de kleurverzadiging. Hierbij wordt kleurdiepte toegevoegd aan de minder verzadigde kleuren, terwijl de verzadigde kleuren blijven behouden. Het effect Grijstinten is ideaal voor het verwijderen van verzadiging uit een voorwerp, een laag of een gebied van een foto. U kunt tevens de kleuren kiezen die worden gebruikt bij de conversie naar grijstinten. Met het effect Fotofilter kunt u het effect simuleren van het gebruik van een lensfilter bij het maken van de opname.

Studieles bekijken »

Corel® PHOTO-PAINT™ X5 - Ook u kunt foto's bewerken als een professional
Back to top Naar boven

Twee minuten inspiratie van Corel

Bekijk Corel® PaintShop Photo® Pro X3 en Corel® VideoStudio® Pro X3 in actie dankzij onze fantastische nieuwe snelle demovideo's.

Bekijk hoe de zeer krachtige fotobewerkingsfuncties van Corel PaintShop Photo Pro X3 aan een grondige test worden onderworpen tijdens het verbeteren van de foto die onze productdoos siert. Doe inspiratie op om zelf fotoprojecten uit te voeren.

Video bekijken »

Bekijk Corel VideoStudio Pro X3 in actie. Bekijk enkele van de zeer krachtige videobewerkingsfuncties tijdens het experimenteren met opnamen van een skitrip.

Video bekijken »

Twee minuten inspiratie van Corel
Back to top Naar boven
Corel® Painter™ 11 - Een strippagina tekenen met geslepen potlood - door Douglas A. Sirois (in het Engels)

Deze studieles gaat in op het striptekenen, van het plannen van uw ideeën en composities, tot en met het ontwikkelen van figuren, het toepassen van perspectief en het aanbrengen van de laatste details.

Studieles bekijken (.PDF, 760 kB) »

Corel® Painter™ 11 - Een strippagina tekenen met geslepen potlood - door Douglas A. Sirois (in het Engels)
Back to top Naar boven
Ontdek de krachtigste PDF Office-suite ter wereld (in het Engels)

WordPerfect® Office wordt beschouwd als de eerste 'PDF Office-suite' ter wereld, dankzij de ingebouwde functies voor het openen, bewerken en publiceren van PDF-documenten. U leest het goed: met WordPerfect Office kunt u PDF-bestanden openen, bewerken en opnieuw opslaan in een van de meer dan 60 bestandsindelingen die door WordPerfect worden ondersteund, of opnieuw als PDF publiceren om de bestanden te delen. Dankzij deze ingebouwde tools besparen Corel-gebruikers jaarlijks honderden euro's, omdat het nu mogelijk is om met PDF's te werken zonder dat u Adobe® Acrobat® hoeft aan te schaffen.

Video bekijken »
Ontdek de krachtigste PDF Office-suite ter wereld (in het Engels)
Back to top Naar boven

  ARCHIEF MET NIEUWSBRIEVEN
Voorjaar 2009
Zomer 2009
Herfst 2009
Voorjaar 2010
Bestelt u liever telefonisch? Bel ons op gratis telefoonnummer:

Nederlands 0800 020 3700

België (nederlandse) 0800 49 861

Belgique (français) 0800 49 860


  Naar boven Naar boven
www.corel.nl
8